Ermenistan Başkanı neye uğradığını şaşırdı! Asker yakını mezarlıktan kovdu

Ermenistan Başkanı neye uğradığını şaşırdı! Asker yakını mezarlıktan kovdu
Ermenistan'ın Başbakanı Paşinyan Dağlık Karabağ Savaşı'nda ölen bir Ermenistan askerinin mezarına gitti. Çiçek bırakmak isteyen Paşinyan'a askerin kardeşi tepki göstererek engel oldu.

Azerbaycan tarafından büyük yenilgiye uğrayan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'a ülke içinde de öfke dinmiyor. Paşinyan, ülkenin Vayots Dzor bölgesindeki Getap kasabasını ziyaret etti.  Dağlık Karabağ savaşında ölen bir Ermeni askerinin mezarına çiçek bırakmak isteyen Paşinyan’a askerin ağabeyi önce tepki gösterdi, daha sonra da mezara çiçek bırakılmasını engelledi.


"SİZE İZİN VERMİYORUM, GİDİN"

Paşinyan'ı çiçek bırakmak için askerin mezarına yaklaşıyor. O sırada askerin kardeşi tepki göstererek engel oldu. Askerin ağabeyi ise "Bu benim kardeşimin mezarı. Buna hakkım var ve size izin vermiyorum. Gidin" dedi

 


ASKER YAKININI İKNA EDEMEDİ 


Paşinyan’ın beraberinde ziyareti gerçekleştiren yetkililer, asker yakını ikna etmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Yerel medyada çıkan habere göre asker yakını Paşinyan'a öfkelenerek, "Hiçbir yetkili kardeşimin bedenini bulmak için yardımcı olmadı, aksine bu çabalarımıza müdahale ettiler" dediğini aktardı. 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar