Erhan Çelik, Gülben Ergen'e dava açtı!

Erhan Çelik, Gülben Ergen'e dava açtı!
Gülben Ergen ile Erhan Çelik'in 2017 yılında biten evliliğinin ardından sular durulmadı. Erhan Çelik Gülben Ergen'e sosyal medya paylaşımları dolayısıyla dava açtı. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

Şarkıcı Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'e bol göndermeli paylaşımlarının ardından şarkıcı hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca iddianame kabul edilirken, İstanbul 37. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek davanın ilk duruşması Şubat ayında yapılacak.

BİR ŞOK DA AVUKATI ALTIN MİMİR'E

Bu arada avukatı aracılığıyla Ergen'in Avukatı Altın Mimir'e de dava açan Erhan Çelik'in başvurusu kabul edildi ve ünlü avukat hakkında İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hapis istemiyle dava açıldı.

Söz konusu dava dosyasında avukatın küfür içeren mesajları yer aldı.

erhan-celik-gulben-ergene-dava-acti-2-yila-kadar-hapis-15012020-1jpg.jpg

ATATÜRK'LÜ PAYLAŞIM GECİKMEDİ

Olayın duyulmasının ardından şarkıcı Gülben Ergen'in Atatürk'lü paylaşım yapması dikkat çekti.

Ergen, Erhan Çelik'in beraat ettiği duruşma sonrası da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir fotoğrafını paylaşmıştı.

erhan-celik-gulben-ergene-dava-acti-2-yila-kadar-hapis-15012020-2jpg.jpg

NE OLMUŞTU?

Gülben Ergen, eşi tarafından vahşice öldürülen Emine Bulut cinayetinin ardından facebook hesabından bir yazı paylaşmıştı.

Ünlü şarkıcı yaptığı paylaşımın içinde "Konut dokunulmazlığını ihlal hafif gelir, 'Ne var canım arabasını çizmişse derler. Ama o kesici aletle saatlerce beklediğinin bir önemi yoktur" şeklindeki sözleriyle Erhan Çelik ile aralarında daha önce görülen konut dokunulmazlığını ihlal ve mala zarar verme davasına atıfta bulunmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar