Erdoğan'la Aydın Doğan'ın bir araya geldiği gecede neler yaşandı?

Erdoğan'la Aydın Doğan'ın bir araya geldiği gecede neler yaşandı?
Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, iş hayatındaki 60. yılını, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın da katıldığı programla kutladı.

Doğan Holding'e ait Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleşen kutlama saat 19.00'da kokteyl ile başladı. Geceye; siyaset, iş, medya ve sanat dünyasından çok sayıda isim davet edildi. Öte yandan, Odatv'nin edindiği bilgilere göre, gecede; Erdoğan'ın konuşması sırasında Aydın Doğan sırtını Erdoğan'a döndü. Doğan'ın sırtını dönmesi çeşitli yorumlara neden oldu.

ERDOĞAN'A DAVETİYE GÖNDERMİŞTİ

Kutlama için Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan tarafından gönderilen davetiyelerde, programa Cumhurbaşkanı ve AKP Genel BaşkanıTayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın da katılacağı ifade etmişti.

Söz konusu davetiyelerde, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Emine Erdoğan'ın teşrifleriyle düzenleyeceğimiz Doğan Grubu 60. yıl dönümü gala gecesine katılımınızdan onur duyarız" söylenmişti

İKİNCİ KUTLAMA DİKKAT ÇEKTİ!

Doğan Holding 60. yıl için ikinci kutlamayı, bir hafta sonra, ağırlıklı olarak grup çalışanlarının katılımıyla 14 Aralık 2019 Cumartesi akşamı Haliç Kongre Merkezi'nde yapacak. 14 Aralık'taki kutlamada hayatını konu alan bir belgesel gösterimi de yapılacak olan Aydın Doğan, program dahilinde planlanan Beyaz Show'a konuk olarak Beyazıt Öztürk'ün sorularını yanıtlayacak.

Açılış konuşmalarını Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begüm Doğan Faralyalı ve Doğan Holding CEO'su Çağlar Göğüş'ün yapacağı gecede "değer ve kıdem ödülleri" de verilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar