Erdoğan'ın 'vitrin mankeni' sözlerine Kılıçdaroğlu'ndan çok sert tepki

Erdoğan'ın 'vitrin mankeni' sözlerine Kılıçdaroğlu'ndan çok sert tepki
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın cuma namazı çıkışında kullandığı "vitrin mankeni" ifadesine sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Ne demek vitrin mankeni? Kendi partisinden olursa hiçbir sorun yok. Başka partiden olunca vitrin mankeni" ifadesini kullandı.

CHP Gene Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cuma namazı çıkışında Fikri Sağlar'ın sözlerini değerlendirdiği sırada kullandığı 'vitrin mankeni' ifadesine sert tepki gösterdi: 

Ne demek vitrin mankeni? Kendi partisinden olursa hiçbir sorun yok. Başka partiden olunca vitrin mankeni... Erdoğan, bütün başörtülü kadınlardan özür dilemeli.

CHP'nin tesettürlü PM üyesi Sevgi Kılıç'tan Erdoğan'a 'vitrin mankeni' tepkisiCHP'nin tesettürlü PM üyesi Sevgi Kılıç'tan Erdoğan'a 'vitrin mankeni' tepkisi

ERDOĞAN NE SÖYLEDİ?

Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan "Oy almak için bazı yerlerde görüyorsunuz başörtülü birkaç kişiyi yanlarında adeta vitrin mankeni gibi getirip koymak kimseyi aldatmıyor.

Geçti o işler. Bugün parlamentoda başörtülü bayanlarımız var. Bay Fikri, görüyor musun bunları? Bak buralara kadar gelindi. Daha çok mesafeler alacağız ama sen çağın dışında kaldın. Tabii Bay Kemal bir şey söyleyemiyor" demişti. 

İşte o görüntüler: 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar