Erdoğan'ın 'neymiş aç varmış' sözlerine tepki: Alan aldı gariban yine gariban!

Erdoğan'ın 'neymiş aç varmış' sözlerine tepki: Alan aldı gariban yine gariban!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde söylediği, 'Neymiş, aç varmış' sözleri vatandaşlar arasında tartışma yarattı.

Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde sarf ettiği ''Neymiş, aç varmış. buyurun siz de doyuruverin'' sözleri tartışılmaya devam ediyor. YOL TV'nin yaptığı sokak röportajında iki kişinin tartışması gündeme damga vurdu. 

"SİZ GENÇLERİN HALİNİ GÖRMÜYOR MUSUNUZ?"

''Kim aç? Çalışmak istemiyorlar, kolay yoldan para kazanmak istiyorlar?'' diyen birine işsiz bir genç cevap verdi. 

İş aradığını söyleyen genç, ''Çalışmak istiyorum dayı iş yok. Siz gençlerin halini görüyor musunuz?'' ifadelerini kullandı. 

KASIMPAŞALILARDAN TEPKİ

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir tepki de doğup büyüdüğü Kasımpaşalı hemşerilerinden geldi. Kasımpaşalılar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “O sarayda yaşadığı için neyin ne olduğunu bilmiyor fazla. Bir şeyleri unutmuş, değerlerini unutmuş gibi geliyor bana” şeklinde yanıt verdi.

ANKA haber ajansından Eda Sönmez’in haberine göre, isim vermeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösteren Kasmpaşalılar şu şekilde konuştu:

“AÇ MI TOK MU O ZAMAN ANLAYACAKLAR”

"Vallahi ne diyeyim? Milletin halini ilk defa böyle pazarlarda görecekler ki aç mı tok mu o zaman anlayacaklar. Yukarıdakilerin Allah’a çok şükür hepsi böyle (karnını gösteriyor). İşte bizimkini görüyorsunuz iki ekmek. 87 yaşında hanımla ben karnımızı doyuracağız diye uğraşıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin."

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar