Erdoğan'ın NATO gezisinde dikkat çeken detay! Yanından ayrılmayan ismin kim olduğu ortaya çıktı

Erdoğan'ın NATO gezisinde dikkat çeken detay! Yanından ayrılmayan ismin kim olduğu ortaya çıktı
NATO Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik eden bir isim dikkatleri üzerine topladı. Erdoğan'ın yanından ayrılmayan Fatima Gülham Abushanab'ın Merve Kavakçı ve Ali Ahmad Abushanab’ın kızı olduğu ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belçika'nın başkenti Brüksel'de gerçekleştirilen NATO Zirvesi'ne katıldı. Zirve toplantısının yanı sıra ülke liderleri ile de tek tek bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden bir kız vardı.

SuperHaber, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a NATO Zirvesi'nde eşlik eden o kızın Fatima Gülham Abushanab olduğu bilgisine ulaştı. Merve Kavakçı ve Ali Ahmad Abushanab’ın kızı ve Mariam Abushanab'ın kız kardeşi olan Fatima Gülham Abushanab, Cumhurbaskanlığında uluslararası ilişkiler uzmanı olarak görev yapıyor.

FATİMA GÜLHAM ABUSHANAB KİMDİR?

Fatima Gülham Abushanab, lisans eğitimini Uluslararası İlişkiler alanında George Mason Üniversitesinde tamamladı. Daha sonra Georgetown Üniversitesinde Liberal Studies programında Müslüman-Hristiyan İlişkileri bölümünde yüksek lisans yaptı.

Washington D.C.’de sürdürdüğü eğitimin yanı sıra farklı yerlerde araştırma asistanlığı görevi aldı. Abushanab'ın görev aldığı kuruluşlardan bazıları Becketfund Organization for Religious Liberty, Woodrow Wilson International Center for Scholars ve United States Congress oldu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar