Erdoğan'ın hedefinde İmamoğlu var

Erdoğan'ın hedefinde İmamoğlu var
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan Rize'de toplu açılış töreninde İBB Başkanı İmamoğlu'nu hedefine alarak, "İstanbul'u sel bastı, beyefendi tatilde. Daha dün bir bugün iki. " ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Rize'de toplu açılış töreninde gündeme dair açıklamalar yaptı. Erdoğan konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef tahtasına oturttu. Erdoğan İmamoğlu'na, "CHP'li belediye başkanlarının neredeyse tamamı gerçek yüzlerini gösterdiler. Dertlerinin kendi kişisel ve ideolojik iktidarlarını inşa etmek olduğu attıkları her adımda ortaya çıktı. İstanbul'u sel bastı, beyefendi tatilde. Daha dün bir bugün iki." ifadeleriyle yüklendi.

Erdoğan'ın Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldığı ifadelerinin tamamı şu şekilde:

“DAHA DÜN BİR BUGÜN İKİ”

“CHP'li belediye başkanlarının neredeyse tamamı gerçek yüzlerini gösterdiler. Dertlerinin kendi kişisel ve ideolojik iktidarlarını inşa etmek olduğu attıkları her adımda ortaya çıktı. İstanbul'u sel bastı, beyefendi tatilde. Daha dün bir bugün iki. Ben başbakanlığımda da cumhurbaşkanlığımda da böyle tatil yapamadım. Kimi belediyeyi terör örgütüne peşkeş çekti, kimi şimdiden teslim bayrağını çekerek hiçbir iş yapmayacağını ilan etti. Biz böyle bir siyaset anlayışını kabul etmiyoruz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar