Erdoğan’ın "Daha neler olacak" tehdidine karşı Akşener’in o konuşması yeniden gündem oldu

Erdoğan’ın "Daha neler olacak" tehdidine karşı Akşener’in o konuşması yeniden gündem oldu
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Rize ziyareti sırasında yaşanan provokasyon hakkında konuştu. Akşener’e tepki gösteren Erdoğan, “Rize’deki ders birinci, daha neler olacak neler" diyerek tehditte bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısına konuştu. Erdoğan konuşmasında son dönemde Türkiye'nin gündemine oturan Sedat Peker'in iddialarının yanında İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Rize ziyaretinde yaşanan  provokasyona da değindi.

Erdoğan, Rize'de İYİ Parti'nin uğradığı provokasyon girişiminde Akşener'i suçladı ve bunun birinci ders olduğunu söyledi. Gerekenin yapıldığını belirten Erdoğan, "Daha neler olacak neler" şeklinde konuştu.

Erdoğan şunları söyledi;

"Gelin hanım beni Netenyahu ile aynı kefeye koyup memleketime gidiyor. Orada ona güzel bir ders veriliyor. Rize'nin uşağına bu şekilde hakaret edip bebek katillerinin yanına koymaya kalkarsan yapılacak olan budur. Yine dua etsin ki gelin hanıma çok ileri gitmeden ders verdiler. Bu da Rizeli'nin edebini gösterir.Çayeli'nde de gerekeni yaptılar. Trabzon'a geçmeye kalktın, uçağa binip döndün. Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler. Bu ülkede ahde vefa diye bir şey var. Ahde vefa olmazsa bu millet affetmez."

AKŞENER'İN O SÖZLERİ YENİDEN GÜNDEM OLDU

Meral Akşener'in daha önceden yaptığı grup toplantısından söylediği, "Ölüm olsa da sonunda mücadele etmezsem namerdim. Öldürülsem de, tehdit edilsem de, tek kişi kalsam da bu mücadeleden dönersem namussuzum, şerefsizim. Bu da Müslüman bir Türk kadınının sözüdür, yeminidir" sözleri Erdoğan'ın tehdidinden sonra yeniden gündem oldu.

AKŞENER'DEN YANIT

Erdoğan'ın tehditlerine Akşener'den jet yanıt geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akşener, "İşte biz, tam olarak da bu nedenle, İYİleştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diyoruz." ifadelerini kullandı.

adsadsad.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar