Erdoğan'ın 'evlenmiyorlar' sözlerine tepkiler büyüyor

Erdoğan'ın 'evlenmiyorlar' sözlerine tepkiler büyüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Genç yaşta maalesef evlenmiyorlar, çoğu 30’u aşkın evleniyor yahut çoğu evde kalıyor" sözlerine tepkiler çığ gibi büyüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Engelli Vatandaşlarımızın ve Devlet Korumasından Yararlanmış Gençlerimizin Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Töreni’nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan yaptığı konuşmada “Maalesef gençlerimiz genç yaşta evlenmiyor. Çoğu 30’u aşkın evleniyor ya da çoğu evde kalıyor. Böyle bir şey olur mu ya? Evlilik dışı hayat biçimi özendirilmeye çalışılıyor. Aman bunlara dikkat edin” ifadelerini kullandı.

TWİTTER'DA BİR NUMARALI GÜNDEM

Erdoğan’ın ‘evlenmiyorlar’ sözlerine sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. #EvlenmiyorumÇünkü hastag’i ise Türkiye gündeminde ilk sıraya yerleşti.

CHP Sakarya milletvekili ve Grup Başkan vekili Engin Özkoç, Erdoğan'ın sözlerine “Ekonomi diplomasının olmadığını bir kez daha kanıtlamış. Türkiye’de gençler ahlaksızlıktan değil, parasızlıktan 30’lu yaşlara kadar evlenemiyor. Yuva kuramıyor. Kurulan yuvalar dağılıyor. Bu durumdan sorumlu bir numaralı kişi de sensin!” diyerek yanıt verdi.

Liberal Demokrat Parti ise Erdoğan’ın sözleriyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi tiye aldı.

İşte Erdoğan’ın sözlerine gelen tepkilerden bazıları...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar