Erdoğan'ın eski danışmanı Akif Beki'den ilginç yazı!

Erdoğan'ın eski danışmanı Akif Beki'den ilginç yazı!
Karar gazetesi yazarı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı Akif Beki, yabancı fonlardan yararlanmayı ve İBB'ye yapılan baskıları kaleme alırken ilginç ifadeler kullandı.

Akif Beki, "İktidar propagandası, Amerikan Chrest Vakfından yasal bağış alan eleştirel mecralara bir kulp taktı: Fondaş medya!" diyerek şu tespitlerde bulundu: Ama yabancı fondan yararlanmayı, sadece yararlanan muhalifse sorun ediyorlar. Başdanışman Mehmet Uçum'la Can Paker gibi isimlerin STK'ları, aynı fondan yararlanmış. Ruşen Çakır'ın Medyascope'undan önce de yararlanmış, 2016'da aynı tarihlerde de. Onların, iktidar destekli projelerine yüz binlerce dolar yardım alan PODEM'i, TESEV'i niye fondaş değil? Yabancı fondan bağış almanın hükmü, alanın kimliğine göre değişiyor. Kimine meşru, kimine gayrimeşru..."

YA ŞUNU BİRİ SORSA...

Beki, "Ya şunu sorsa biri" diyerek şöyle devam etti: "Suud Kralı'ndan PKK'ya yardım; Suriye'de terör örgütüne 100 milyon dolar bağışladı" başlıklarını, 3 yıl önce iktidar medyası atmadı mı? Türkiye'de Suud Kralı'ndan her bağış alan, PKK'yla aynı torbaya mı girmiş oluyor bu durumda? Bir de tabii Wikileaks belgelerinde geçen başka sızıntılar da kamuoyuna mal olmuştu. Onlar da doğrulandı mı şimdi? Ortaya dökülmüş gerçek kara para ve suç dosyalarının kapağını kaldırmayanlar, kayıtlı paraya uydurdukları fondaşlık suçuyla mücadele ediyor. Hay Allah!"

BERAT ALBAYRAK'IN DEDİĞİ GİBİ

İktidarın, sandıkta kaybettiğini taksitle, sandıksız geri almaya devam ettiğini ibleri süren Beki, "Seçimde yönetimi CHP'ye kaybedilen büyükşehir belediyelerinden söz ediyorum" diyerek şunları yazdı: Yetkileri mi tırpanlanmıyor, Yavaş'la İmamoğlu'nun icraatlarına mı engel çıkarılmıyor, halkın gönlüne girme yarışından alıkoymak için ayaklarına çelme mi takılmıyor... Galata Kulesi ve Gezi Parkı, İBB'den alınmıştı. Son haber şu: Bu kez 84 yıldır İBB'ye ait Hidiv Kasrı da alınmak isteniyor. Mahkeme, mülkiyetinin Vakıflar'a devrine karar verdi. İBB itiraz etti. Berat Albayrak'ın giderken dediği gibi; "Hak ile batılı ayırmak zorlaştı, Mevla sonunu hayreylesin."

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar