Erdoğan'ın avukatının hedefinde Soylu mu var? "İlk ihanet..."

Erdoğan'ın avukatının hedefinde Soylu mu var? "İlk ihanet..."
Erdoğan’ın avukatlarından olan Mustafa Doğan İnal, “Sıkıntılı zamanlarda ilk ihanet devşirmelerden gelir” diyerek "AKP'de kime gönderme yaptı" sorusunu akıllara getirdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatlarından Mustafa Doğan İnal, Twitter hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.  

Mustafa Doğan İnal, AKP içine dikkat çeken bir gönderme yaparak, “Sıkıntılı zamanlarda ilk ihanet devşirmelerden gelir” ifadelerini kullandı.

Kişisel sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulunan Avukat Mustafa Doğan İnal, sonradan AKP’li olan isimlere gönderme yaptı. İnal, şunları yazdı:

Bugün bir avukat arkadaş dedi ki;

“Devşirmeler güçlü zamanda gelir, serdengeçti olur, öz evlatlar arka plana atılır ama sıkıntılı zamanlarda ilk ihanet devşirmelerden gelir”

doğru söz...

mustafaaa.png

İnal, devamında ise şunları yazdı:

Bir abi de şunu yazmış

“Kimse sınanmadığı sadakatin, bağlılığın, dostluğun, kardeşliğin, sırdaşlığın, davadaşlığın, mertliğin, cesaretin, yiğitliğin sahibi değildir. Gerçek ölçü; imtihandan geçmek, her türlü badirede, yoklukta, zorlukta, menfaatte ve tehlikede sağlam kalabilmektir”

İnal’ın söz konusu paylaşımları, emniyetteki atamaların ardından yapması dikkat çekerken, söz konusu atamalarda Süleyman Soylu’nun etkisinin bulunduğu belirtiliyor. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar