Erdoğan'ın A Takımı'nın değişeceği tarih belli oldu! Albayrak iddiaları...

Erdoğan'ın A Takımı'nın değişeceği tarih belli oldu! Albayrak iddiaları...
Kabine Değişikliğinin ne zaman yapılacağı ve nelerin değişeceği merak konusuyken Berat Albayrak hakkında Kabine'ye gireceği iddiaları konuşuluyor.

Kabine Değişikliğinin ne zaman olacağı ve kimlerin bakan olacağı merek konusu oldu. Kabine değişikliği gündeme gelirken eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın tekrar Kabine'ye gireceği konuşuluyor.


Ankara kulislerinde Albayrak'ın Enerji Bakanı olacağı ya da ekonomiden sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağı iddiası ortalıkta dolaşıyor. 

KABİNE DEĞİŞKLİĞİ NE ZAMAN?
Cumhuriyet’tin haberine göre Erdoğan’ın olası kabine değişikliğini de pazartesi günkü son kabine toplantısının ardından gerçekleştireceği ileri sürüldü. Kulislerde, AK Parti Mecis Grup Başkanvekilliği görevini sona eren Mehmet Muş’un da olası kabine değişikliğinde bakan olabileceği dile getirildi.

AK Parti'de şu yorumlarda bulunuluyor: Cumhurbaşkanı, muhalefetin Hazine rezervlerine ilişkin söylemlerine sert yanıt vermiş ve özellikle grup toplantılarında Albayrak’ın Türkiye’nin enerji atılımlarında gerçekleştirdiği stratejilere atıfta bulunmuştu.

YA ENERJİ BAKANLIĞI'NA YA DA...

Özellikle Karadeniz’deki doğalgaz rezervlerinin keşfini ve Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki çalışmalarında Berat Bey’in aktif rolünü vurgulamıştı. Cumhurbaşkanı Albayrak’ı yeniden kabineye almak istiyor. Ayrıca muhalefetin sürekli Erdoğan’a ve ailesine yönelik söylemlerine de bir karşılık vermek istiyor. Albayrak’ın kabineye yeniden dönmesi, AK Parti içindeki dengeleri de değiştirir. Albayrak eğer Enerji Bakanlığı’nda görev almazsa, Ekonomiden Sorumlu Cumhurbaşkanlığı Yardımcısı olabilir.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar