Erdoğan'dan Yıldırım'ı seviyorum diyen öğrenciye: "Ama beni kıskandırıyorsun"

Erdoğan'dan Yıldırım'ı seviyorum diyen öğrenciye: "Ama beni kıskandırıyorsun"
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katıldığı okulun açılışını yapan eski Binali Yıldırım, mikrofonu bir öğrenciye verdi. Öğrenci, “Ben Binali Yıldırım’ı çok seviyorum” dedi. Erdoğan ise “Ama sen beni kıskandırıyorsun” cevabını verdi.

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, İzmir Karşıyaka’da hayırsever tarafından yaptırılan 32 derslikli Kaptan Altan Altay Altuğ İlkokulu’nun açılışına katıldı.

Okulun açılışı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katılımıyla gerçekleştirildi.

Dört şehirle birlikte İzmir’deki açılışa da canlı bağlanan Erdoğan, Yıldırım’dan okul hakkında bilgi aldı. Bu sırada Yıldırım, Nizam Efe isimli bir öğrencinin Erdoğan’a sesleneceğini belirterek mikrofonu öğrenciye verdi. Öğrenci, “Ben Binali Yıldırım’ı çok seviyorum, onu televizyonda görüyorum” dedi.

Binali Yıldırım, “Cumhurbaşkanı, cumhurbaşkanı” diye düzeltirken, Erdoğan da öğrenciye, “Ama sen beni kıskandırıyorsun” yanıtını verdi. Bunun üzerine Yıldırım, gülerek, “Baltayı taşa vurduk” diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar