Erdoğan'dan Rus medyasındaki görüntülere ilk yorum

Erdoğan'dan Rus medyasındaki görüntülere ilk yorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brüksel dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile Moskova'da gerçekleştirdiği görüşmeye dair Rus medyasında yayınlanan görüntülere ilişkin, "Türkiye ve Rusya ilişkileri bu tür medyatik manipülasyonlara kurban edilemez" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile beraberindeki heyetin, Moskova'daki ateşkes görüşmeleri öncesinde Rusya Devlet Başkanı Putin tarafından bekletildiği görüntüler çok konuşulmuştu.

ilk kez Rus medyasında yayınlanan görüntüler iki ülkenin kamuoyunda da uzun süre konuşulmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brüksel dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erodoğan, Rus medyasında yayınlanan görüntülere ilişkin ilk kez konuştu.

"MEDYATİK MANİPÜLASYONLAR..."

Türk heyetinin kapıda bekletildiği iddiasını 'medyatik manipülasyon' olarak değerlendiren Erdoğan, "Her ülkenin medyasında maalesef bu tür fevri örnekler yer alabiliyor. Ancak Türkiye ve Rusya ilişkileri bu tür medyatik manipülasyonlara kurban edilemez. Arkadaşlarımız konuyla ilgili bütün muhataplarıyla görüştüler. Herhangi bir kastın kesinlikle söz konusu olmadığını, kendilerinin de bu tutumdan ciddi manada rahatsız olduklarını ifade ettiler" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar