Erdoğan'dan Giresun talimatı

Erdoğan'dan Giresun talimatı
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun'da yaşanan sel felaketi sonrası talimat verdi, devletin tüm imkanı kullanılacaktır

Erdoğan'dan Giresun talimatı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da yaşanan sel ve heyelan için "Yaraların sarılması için devletin tüm imkanlarıya seferber edilmesi ve bu tür olayların tekrar yaşanmaması gerekli adımların atılması talimatını verdi.

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Giresun’da meydana gelen sel ve heyelan sonrası bölgenin durumunu ve arama kurtarma çalışmalarını yakından takip ediyor. Olayın hemen ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Giresun’a gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gece boyunca ve sabah, bölgenin durumu ve arama kurtarma çalışmaları ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan bilgi aldı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da Erdoğan’ın talimatıyla Giresun’a gitti. Yaşanan sel ve heyelanda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaraların sarılması için devletin tüm imkanlarıya seferber edilmesi ve bu tür olayların tekrar yaşanmaması gerekli adımların atılması talimatını verdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar