Erdoğan’dan flaş Adil Öksüz açıklaması

Erdoğan’dan flaş Adil Öksüz açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Malum kişi bu ülkeden kaçmıştır, gittiği ülkeler tarafından koruma altında. Bİz bunların hepsini adreslerini vererek istedik. Ama bunların yöneticileri bu teröristleri teslim etmedi. ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO zirvesi öncesi Ankara'da konuştu. Erdoğan, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) imamı Adil Öksüz'e ilişkin, "Malum kişi bu ülkeden kaçmıştır, gittiği ülkeler tarafından koruma altında. Bİz bunların hepsini adreslerini vererek istedik. Ama bunların yöneticileri bu teröristleri teslim etmedi. Burada İçişleri Bakanlığı'mız karga tulumba bir şekilde alır gelir mi? O da başka konu" ifadelerini kullandı.

"Bakanımızın ifadesi aslında bu haddini bilmez..."

Erdoğan,  “Bakanımızın ifadesi aslında bu haddini bilmez kendini bilmez malum kişi bu ülkeden kaçmıştır ama sürekli olarak gittiği ülkelerin yönetimlerince koruma altına alınmıştır. Belçika’ya Almanya’ya kaçıyor vs… Buna benzer yüzlerce terörist buralarda yaşıyor. Bunların hepsini istedik, adreslerini vererek ama bu teröristleri yönetimler bize teslim etmediler. Edenler var, onları açıklıyoruz. İçişleri Bakanlığımız yapılacak operasyonla karga tulumba alır gelir mi o farklı konu. Onu zamanla göreceğiz” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar