Erdoğan’dan BTP’ye kongre öncesi mesaj

Erdoğan’dan BTP’ye kongre öncesi mesaj
Erdoğan, Bağımsız Türkiye Partisi(BTP) 5. Olağanüstü Kongresi öncesi bir mesaj gönnderdi. Erdoğan, "Türkiye’nin farklı cephelerde yürüttüğü beka mücadelesinde Bağımsız Türkiye Partisi’nin gereken katkıyı vereceğine inanıyorum" dedi.

Erdoğan’dan BTP’ye kongre öncesi mesaj

Bağımsız Türkiye Partisi 5. Olağanüstü Kongresi Pandemi tedbirleri alınarak 18 Ekim Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilecek.

Kurucu lideri Prof. Dr. Haydar Baş’ın vefatının ardından ilk kez gerçekleştirilecek olan Bağımsız Türkiye Partisi 5.Olağanüstü Kongresi 18 Ekim Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilecek. Sincan Harikalar Diyarı Amfi tiyatrosunda gerçekleştirilecek kongreye Hüseyin Baş tek aday olarak katılıyor.

 
ERDOĞAN’DAN BTP’YE MESAJ
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongre için BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’a bir mesaj gönderdi.

Erdoğan’ın “Türkiye’nin farklı cephelerde yürüttüğü beka mücadelesinde Bağımsız Türkiye Partisi’nin gereken katkıyı vereceğine inanıyorum.” diyerek BTP’ye Cumhur İttifakı’nın kapısını araladığı mesajı şöyle:

“Bağımsız Türkiye Partisi 5’inci Olağanüstü Büyük Kongresinin ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Nisan ayında ahirete irtihal eden Partinizin Genel Başkanı, ülkemizin tanınmış simalarından Prof. Dr. Haydar Baş Beyefendiyi de rahmetle yâd ediyorum.
Siyasi partilerimiz, Türk demokrasinin zenginliğini ve gücünü gösteren en önemli kurumlardır. Türkiye, geçmişte yaşadığı acı tecrübelere rağmen, son 18 yılda hayata geçirdiği reformlarla demokrasisini her alanda ileriye taşımıştır.

15 Temmuz gecesi milletimizin darbeciler karşısında sergilediği destansı direniş ise demokrasi tarihimize altın harflerle yazılmıştır.

Hangi görüşten olursa olsun siyasi partilerimizin bu eşsiz mirasa sahip çıkması, ülkenin istiklal ve istikbalini ilgilendiren meselelerde dayanışma içinde hareket etmesi çok önemlidir.

Türkiye’nin farklı cephelerde yürüttüğü beka mücadelesinde Bağımsız Türkiye Partisi’nin gereken katkıyı vereceğine inanıyorum.
 
Bu düşüncelerle kongrenizin başarılı geçmesini diliyor, sizlerin şahsında Bağımsız Türkiye Partisi’ne gönül veren tüm vatandaşlarıma en kalbi selam ve muhabbetlerimi iletiyorum.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar