Erdoğan'a mektup yazdı: "Bu kadarı artık biraz fazla"

Erdoğan'a mektup yazdı: "Bu kadarı artık biraz fazla"
Gazeteci ve yazar Emin Çölaşan, köşesinden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

HABER MERKEZİ - GÜNBOYU

Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'açık mektup' yazdı. Çölaşan, yazısında 1 Haziran'da başlayacak 'normalleşmeye' eleştiri yöneltti.

Çölaşan, bugünkü "Recep Bey'e açık mektup" başlıklı yazısında, hükümetin açıkladığı normalleşme genelgelerine ilişkin eleştiride bulundu. Yazar, "Beyefendi, geçtiğimiz mart ayında hızlanan salgınla birlikte İstanbul'a transfer olup, oradaki görkemli Huber Köşkü'nde yaşamaya başladınız ve kendinizi izole ettiniz. Ne oldu, Ankara'daki 1100 odalı sarayınızı yoksa unuttunuz mu? Niçin iki ayı aşkın süredir İstanbul'da yaşıyorsunuz?" diye sordu.

"Yoksa Ankara'da bizim bilemediğimiz herhangi bir tehlike mi vardı? Binlerce insanımızın canını alan virüsün İstanbul'daki köşkünüze ulaşması mümkün değil miydi?" ifadeleri kullanan Çölaşan, "Başkent Ankara'ya karşı ciddi bir alerjiniz olduğunu biliriz de, bu kadarı artık biraz fazla kaçtı gibime geliyor. Elinizden gelse bütün Türkiye'yi, ekonomiyi, bankaları, kurumları, Diyanet'i vesaireyi İstanbul'a taşıyacak, çoluk çocuğunuz ve kalabalık kadrolarınızla birlikte oraya yerleşeceksiniz" diyerek tepki gösterdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar