Erdoğan, TEKNOFEST'te açıklamalarda bulundu

Erdoğan, TEKNOFEST'te açıklamalarda bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'dan gençlere mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST Uzay ve Havacılık Festivali'ne katıldı. Erdoğan, festivale gelen katılımcılara seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları:

"Varsın birileri bu ülkenin gençlerine ufuk çizmek yerine gençlerimizi kısır gündemlerine alet etmeye çalışsın, varsın birileri ayrım yapmadan gençleri kucaklamak yerine siyasi ikballeri ve hırsları uğruna kutuplaştırmanın peşine düşsün. Biz gençlerimize inanıyoruz. Birileri gençleri harflerle kategorilere ayırmaya çalışıyor. Biz gençlerimizi harflerle tanımlayanların fersah fersah ötesinde bir karaktere sahip olduğunu gayet iyi biliyoruz.

Türkiye Cumhurbaşkanı olarak siz gençlerimizle hem de sizleri yetiştiren anne-babalarımızla gurur duyuyorum. Rabbime şahsıma sizler gibi gençlerle yol yürümeyi nasip ettiği için sonsuz hamdolsun diyorum.

TEKNOFEST sadece evlatlarımızı dünyanın en modern teknolojileriyle tanıştırmıyor, onlara birlikte iş yapmayı, takım ruhunu, milli duyguları da aşılıyor. İnşallah TEKNOFEST'i önümüzdeki yıl uluslararası hale getirecek, başta can Azerbaycan'dan başlayarak dost ve kardeş ülkelerde düzenleyeceğiz. "

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar