Erdoğan tarikat vakıflarına sahip çıktı

Erdoğan tarikat vakıflarına sahip çıktı
Erdoğan Malatya İnönü Üniversitesi'nde Önder İmam Hatipliler Buluşması konuşmasında, "İmam hatip okullarının gelişmesinde sayılarının artmasında emeği olan vakıf insanlarına teşekkür ediyorum." ifadeleriyle tarikat vakıflarına sahip çıktı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya İnönü Üniversitesi'nde Önder İmam Hatipliler Buluşması'nda konuştu. Erdoğan "Buradan ülkemizin dört bir yanındaki imam hatipli kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Bugün bir kez daha imam hatipli dostlarla bir araya gelmenin bahtiyarlığı içerisindeyim.İmam hatip okullarının gelişmesinde sayılarının artmasında emeği olan vakıf insanlarına teşekkür ediyorum." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“BUNDAN DOLAYI DÖRT EVLADIMIN DÖRDÜNÜ DE İMAM HATİP OKULLARINA GÖNDERDİM”

"Büyüklerimizin abilerimizin emaneti olan bu okulları üç beş kendini bilmezin insafına terk etmedik. Bu yapıyı öksüz bırakmamak için çalıştık. İmam hatip neslinin yetişmesine özel önem verdik. Bu çatı bize dürüstlüğü samimiliği, ülkesine milletine ve bayrağına yürekten bağlı olmayı öğretti. Biz bu okullarda sabrı mücadeleyi cesareti öğrendik.

Bundan dolayı dört evladımın dördünü de imam hatip okullarına gönderdim bundan da çok çok huzurluyum. Kendimde imam hatip lisesi mezunu olmayı gurur vesilesi olarak yüreğimde taşıdım."

“BAZI ÇEVRELERDE İMAM HATİP HAZIMSIZLIĞI NÜKSEDİYOR”

"Bazı çevrelerde imam hatip hazımsızlığı nüksediyor.  El değiştiren bazı belediyelerde 28 Şubat dönemini hatırlatan uygulamalar görülüyor. FETÖvari taktikler kullanılarak üniversiteli kız çocuklarımıza güvenli yurt imkanı sunan vakıf ve derneklerimiz hedef haline getiriliyor. Millete hizmetten başka hiçbir gayesi olmayan kuruluşlarımıza yönelik itibar suikastları düzenleniyor.

Seçimden önce öğrencilere burs vermekten, ücretsiz yurt sağlamaktan bahsedenler koltuğa oturur oturmaz, işe öğrencilere hizmet veren vakıf ve derneklere saldırmaktan başladılar. İşte şimdi İstanbul'da İETT'de sakallılarla uğraşmaya başladılar."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar