Erdoğan Süleyman Soylu'ya sahip çıktı

Erdoğan Süleyman Soylu'ya sahip çıktı
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan, Sedat Peker'in iddialarına sert sözlerle yüklernirken de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da sahip çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP grup toplantısında açıklamada bulundu. Erdoğan, "İçişleri bakanımız Süleyman Soylu’nun yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız. Suç örgütleri, nereye kaçarlarsa kaçsınlar takip ediyoruz." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları şöyle:

ERDOĞAN'DAN MAFYA MESAJI

Geçmişte etki sahibi olan suç örgütlerini 19 yıl boyunca ellerindeki imkanları alarak birer birer çökerttik. Bir dönem ülkenin dört bir yanında türemiş, kerameti kendilerinden menkul, sözde babaların racon kestiği Türkiye'yi hukuktan başka yöntemlerin geçerli olmadığı bir seviyeye getirdik. Uyuşturucu suçları ile mücadele ederken kimsenin gözünün yaşına bakmadık. Dünyada uyuşturucu suçlarına en ağır ceza verilen ülkelerin başında geliyoruz. Sadece son 3.5 yılda 750 bine yakın uyuşturucu suçu şüphelisi gözaltına alınmıştır. Organize suç örgütlerine karşı 5 yılda 21 binden fala kişi gözaltına alınmış, 8 bine yakın kişi tutuklanmıştır. Kaçakçılık operasyonlarında da tarihi rekorlar kırılmıştır. Suç sayıları azalırken suçların aydınlatılma oranları da giderek yükselmektedir. 

ERDOĞAN SOYLU'YA SAHİP ÇIKTI

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'yu hedef alan saldırıların gerisinde huzur ve güven ikliminden duyulan rahatsızlıklar var. Terör örgütleri gibi suç örgütleriyle mücadelesinde İçişleri Bakanımızın yanında olduk ve yanında olacağız.

BİNALİ YILDIRIM AÇIKLAMASI

AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım hakkındaki uyuşturucu ticareti iddiasıyla ilgili de konuşan Erdoğan, "Bu tezgahı da Allah'ın izniyle bozacağız" dedi. Erdoğan devamında, "Bu suçluları yargıya teslim edene kadar peşlerini bırakmayacağız. Her şey yargı tarafından araştırılıp tüm yalanlar ortaya dökülecektir" diye belirtti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar