Erdoğan 'Sözcü gazetesi almayın' demişti... Alay konusu oldular

Erdoğan 'Sözcü gazetesi almayın' demişti... Alay konusu oldular
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın "Ben Sözcü gazetesini okumuyorum. Kimse de lüzumsuz yere buna para verip almasın" çağrısının ardından Sözcü gazetesi satın alıp yırtan AKP’li vatandaşlar alay konusu oldu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Sözcü gazetesine ilişkin, ""Ben Sözcü gazetesini okumuyorum. Kimse de lüzumsuz yere buna para verip almasın" ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan'ın bu çağrısının ardından Sözcü satın alıp yırtan AKP’li vatandaşlar alay konusu oldu.

İşte o görüntüler: 

NE OLMUŞTU?

Erdoğan, "Ben Sözcü gazetesini okumuyorum. Kimse de lüzumsuz yere buna para verip almasın. Ayasofya 2020'nin adeta taçlı yıldızıdır" ifadeleriyle Sözcü’yü hedef gösterdi.

Erdoğan'ın bu açıklamasının ardından TBMM'nin yasama faaliyetleri, haberler ve tutanakların yer aldığı aplikasyonun gazete manşetleri yer alan bölümünde Sözcü gazetesinin yer almadığı görüldü.

MECLİS'TEN YALANLAMA

TBMM Başkanlığı, haber aplikasyonlarından Sözcü gazetesinin kaldırıldığı haberini yalanladı. Şirket değişikliği sebebiyle kısa süreliğine aplikasyonda bir kesinti meydana geldiği belirtilirken, dün de aynı sorunun Milliyet gazetesi için yaşandığı aktarıldı. Söz konusu aplikasyonda şu anda Sözcü gazetesinin de yer aldığı ifade edildi.

Aplikasyonu milletvekili, çalışan ve basın mensupları kullanıyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar