“Erdoğan nerede?”

“Erdoğan nerede?”
Sözcü gazetesi yazarı Can Ataklı bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın nerede olduğunu köşesine taşıdı. Erdoğan'nın mitinge dönüşen bayram namazı, büyük kalabalıklarla bayramlaşma yapmamasına dikkat çekti.

Erdoğan’ın hala bayram tatilinde olduğundan bahseden Ataklı, “En azından bugün de ortaya çıkmazsa demek ki başkalarına vermek istemediği bayram tatilini kendi kullanmış olacak. Eh o kadar da olacak artık, tek adam bu şaka değil ki, tatil yapsa kime ne?” ifadelerini kullandı.

İşte Can Ataklı’nın ilgili yazısı:

“Erdoğan nerede?” diye soracağım ama vallahi korkuyorum Başından söyleyeyim, Erdoğan'ın nerede olduğunu öğrensem bile size söylemem.

Son ortadan kaybolduğunda SÖZCÜ Gazetesi muhabiri sevgili Gökmen Ulu herkesi atlatarak Erdoğan'ın nerede olduğunu yazmıştı da başına gelmeyen kalmamıştı.

Şerbetliyiz artık, Erdoğan ortadan kaybolabilir. Bizler ise merak edebiliriz ama öğrensek bile yerini söyleyemeyiz. Gerçekten, yine tuhaf bir durumla karşı karşıyayız. Erdoğan hayli uzun zamandır ortalıkta yok.

En azından televizyonları açanlar artık en münasebetsiz saatlerde bile Erdoğan'ın bir yerde konuştuğuna şahit olmuyorlar.

Turizm bakanı oteller dolduğu için uzun bayram tatiline gerek olmadığını söyledi ama Erdoğan bunu duymamış olacak ki bayram tatilini hâlâ bitirmedi.

En azından bugün de ortaya çıkmazsa demek ki başkalarına vermek istemediği bayram tatilini kendi kullanmış olacak. Eh o kadar da olacak artık, tek adam bu şaka değil ki, tatil yapsa kime ne? Öyle olmasına öyle ama gazetecilik kanı var ya, insan merak etmeden de duramıyor.

17 yıldır aralıksız iktidarda olan AKP'nin 18'inci kuruluş yılı kutlandı örneğin, her yıl ne şenlikler yaparlardı, bu yıl sadece yalaka medyanın yaranma manşetlerinde kaldı bu haber.

Erdoğan'dan bayram kutlaması, mitinge dönüşen bayram namazı, büyük kalabalıklarla bayramlaşması da olmadı.

Kimse nerede olduğunu bilmiyor Erdoğan'ın. İşin kötüsü soramıyor da. Bakalım yarını bekleyelim, hafta başında belki tekrar kavuşuruz!

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar