Erdoğan konuştu, Bahçeli sosyal medyaya savaş açtı: Saat verdiler

Erdoğan konuştu, Bahçeli sosyal medyaya savaş açtı: Saat verdiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyaya yönelik açıklamalarından sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Twitter hesabını askıya alacağını açıklamasının ardından sosyal medya hesaplarının askıya alınması kampanyasına tüm MHP'lilerin katılacağı bildirildi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Sosyal medya kullanımına ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan yeni bir düzenleme üzerinde çalışma başlatıldığını duyurarak, çalışmanın hızlandırılması konusunda talimat verdi.

Erdoğan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"83 milyonluk Türk vatandaşının sosyal medya terörü karşısında eli kolu bağlı kalmasını kabul edemeyiz.

Bu konuda kapsamlı bir hukuki düzenleme üzerinde çalışıyoruz. İnternet ve sosyal medya mecralarının ülkemizde bir an önce mali muhataplık tesis etmeleri için ne gerekiyorlarsa yapmakta kararlıyız.  "Niçin Youtube, Twitter, Netflix gibi sosyal medyalara karşı olduğumuzu anlıyor musunuz? Bu millete bu tür mecralar yakışmıyor. Bir an önce parlamentomuza getirip tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz"

BAHÇELİ ERDOĞAN'A DESTEK VERDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bugün sizlerle son Twitter mesajlarımı paylaşacağım" ifadelerini kullanarak sosyal medya hesaplarını kapatma kararını aldığını duyurdu.

KAMPANYAYA TÜM MHP'LİLER KATILACAK

Gazeteci İsmail Saymaz MHP lideri Devlet Bahçeli’nin twitter’ı askıya alacağını açıklamasının ardından Genel Başkan Yardımcısı Erkan Haberal da bu karara uyacaklarını yazdığını söyledi. Saymaz, "MHP yönetimi ve milletvekilleri de artık tweet atmayacak. Bu karar yukarıdan aşağıya bütün MHP teşkilatına yayılabilir" dedi.

Daha sonra ikinci bir paylaşımda bulunan İsmail Saymaz, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ile konuştuğunu ve Yalçın’ın oykota yalnızca parti yönetimi ve milletvekillerimiz değil, MHP il ve ilçe başkanları ile Ülkü Ocakları başkanları da katılacak. MHP’liler Tweet atmayacak" açıklamasında bulunduğunu ifade etti.

Öte yandan MHP'lilerin boykutu 00:00’da başlayacak.

saymaz-002.jpgsaymaz2-002.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar