Erdoğan: Kongrelerimizi korona nedeniyle erteliyoruz

Erdoğan: Kongrelerimizi korona nedeniyle erteliyoruz
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Kütahya, Afyon, Batman ve Siirt İl Kongrelerinde video konferans yoluyla açıklamalarda bulundu.

"Kongrelerimizi korona nedeniyle erteliyoruz"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan; Kütahya, Afyon, Batman ve Siirt İl Kongrelerinde video konferans yoluyla açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kütahya, Afyonkarahisar, Batman ve Siirt 7. Olağan İl Kongrelerine, İstanbul Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katılarak, açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Cumhur İttifakıyla kurduğumuz yeni yönetim sistemimizi reformlarla daha da güçlendirerek ülkemizi 2023 hedefleriyle mutlaka kavuşturacağız. Evlatlarımıza büyük ve güçlü Türkiye'yi emanet edeceğiz. Genel başkanından mahalle temsilcisine kadar tüm AK Parti kadrosu olarak böylesine büyük bir sorumluluk altında bulunduğumuzu bir an bile aklımızdan çıkarmamalıyız. Önümüzdeki dönem içerisinde yine tek dayanağımız milletimizdir. Sizlerden kendi şehirlerinizde hiçbir istisna olmaksızın bugüne kadar yaptıklarımızı ve gelecekte nasıl bir Türkiye tasavvur ettiğimizi anlatmanızı istiyorum. Böylesine kutlu bir davada asla senlik benlik kavgası şahsi hesaplara, kibre, tembelliğe yer olamaz. Kendini partisinin ve halkın üzerine olan kişinin sonu hüsrandır. Biz sadece ve sadece milletimizin hizmetkârlığına talibiz"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar