Erdoğan ile ittifak masası kurulacak mı? Temel Karamollaoğlu'ndan olay yanıt 

Erdoğan ile ittifak masası kurulacak mı? Temel Karamollaoğlu'ndan olay yanıt 
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu canlı yayında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.Karamollaoğlu, "Erbakan'ın ortaya koyduğu prensiplerde anlaşabiliyorsak amenna. Anlaşmıyorsak olmaz. Biz herkesle masaya otururuz ama bizim prensiplerimiz var." dedi. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, canlı yayında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı. 

Genel Başkanlıüğı bırakmayı düşünüyor musunuz soruna Karamollaoğlu, "Elbette düşünüyorum. Ama zamanı gelince. 80 yaşına geldikten sonra insan düşünmez olur mu? Ama her şeyin bir zamanı var." diye yanıt verdi. 

İKTİDAR SAADET'İ YENİDEN Mİ DİZAYN EDİYOR?

Eee tabi. Ak Partiyi düşünün. Her geçen gün oy kaybediyor. Önümüzdeki seçimlerde başarı gösterme ihtimali çok düşük, hatta sıfır diyenler var. Ak Partinin başında bulunanlar da çare arayacaklar. Tayyip beyin ilk aklına gelen de eskiden beraber olduğumuz arkadaşlarımızla bir temas kuralım. Bir selamın aleyküm diyelim, bakalım neler olacak diye düşünmüştür. Ben bunu da garipsemem. Biz baştan söyledik ilkelerimiz var diye. İlkelerimizden asla vazgeçmeyiz.

ADALET SİSTEMİNDE NEYİ YANLIŞ BULUYOR?

Birisi trafikte suç işlediğinde polis önü kesip durduruyor. Orada herhalde adalet vardır diyorum. Etkili bir adam değilse. Orada soru çıkıyor ortaya. Suçlu ama serbest bırakılıyor. Dayısı var deniyor. Orada dayısı varsa biz adalet tam işliyor diyemeyiz.

Erdoğan yola çıkarken partisinin adını bile Adalet ve kalkınma partisi koydu. Sonra ne oldu, adalet de gitti, kalkınma da. İkisi de yok. Kalkınmayı sadece inşaatta görüyor. Adaleti de kendi söylediklerinin kabul edilmesini istiyor. Böyle adalet olmaz.

ERDOĞAN İLE İTTİFAK MASASI KURAR MI?

Erbakan'ın ortaya koyduğu prensiplerde anlaşabiliyorsak amenna. Anlaşmıyorsak olmaz. Biz herkesle masaya otururuz ama bizim prensiplerimiz var.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar