Erdoğan gözünü yaylalara mı dikti?

Erdoğan gözünü yaylalara mı dikti?
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan Trabzon'daki otel açılışında, "yaylalarda daha fazla otel inşa edilmesi için Halk Bankası ve bakanlıklar aracılığı ile teşvikler sunacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Trabzon’da otel açılışı gerçekleştirdi. Erdoğan yaptığı konuşmada yaylalarda daha fazla otel inşa edilmesi için Halk Bankası ve bakanlıklar aracılığı ile teşvikler sunacaklarını ifade etmesi yayların imara açılacağı konusunu yeniden gündeme getirdi.

Erdoğan, her girişimcinin bu tür yerlere adım atmadığını ancak Atilla ve Suna Ataman'ın tüm yaylalara örnek olacak bir çalışma yaptıklarını ifade edertek, "Şimdi yaylalarda da örnek mi arıyorsunuz? İşte size buyurun örnek. Gelin buraya bakın, ona göre yapın da bu yaylalarımız da tarumar olmasın. Oralar da bu güzelliği korusun." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğal gazın kullanılmasıyla bu yatırımın çok daha güçleneceğini dile getirdi.

Otel için bol kazançlar dileğinde bulunan Erdoğan, "Bizler de sadece Halk Bankası olarak değil, bakanlıklar olarak da inşallah sizlere elimizden gelen desteği vereceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın da Trabzonlu olduğunu anımsatarak, ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar