Erdoğan canlı yayında Bakan Dönmez'e çıkıştı: Müsaade edin de...

Erdoğan canlı yayında Bakan Dönmez'e çıkıştı: Müsaade edin de...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, video konferans yöntemiyle katıldığı açılış konuşmasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez konuşmasını uzun tutunca "Öncelikle müsaade edin de konuşmamızı yapalım" şeklinde çıkıştı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Tarafından İşletmeye Alınan Hidroelektrik Üretim Tesislerinin Toplu Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katıldı. Projenin açılışında ilk olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez konuştu. Dönmez konuşmasını uzun tutunca Erdoğan tepki gösterdi.

"MÜSAADE EDİN DE KONUŞMAMIZI YAPALIM"

Erdoğan, Bakan Dönmez'e "Öncelikle müsaade edin de konuşmamızı yapalım" şeklinde çıkıştı.

Bakan Dönmez ise "Peki efendim" şeklinde yanıt verdi.

Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları:

"Bu eserlerin ülkemize kazandırılmasında emeği geçen kurumlarımızı tebrik ediyorum. Enerjisi olmayan bir ülkenin medeni olmaktan, kalkınmaktan bahsetmesi mümkün değildir. Bunlar bizler için medeni olmanın adeta sıçrama tahtalarıdır.

Salgına teslim olmadığımızı gösterdik. Türkiye'nin her zaman, şu içinden geçtiğimiz kritik dönemde en büyük ihtiyacının bu eser siyaseti olduğuna inanıyorum. Tüm kuruluşlardan gündemlerindeki yatırım ve üretim programlarını hızlandırmalarını istedik. Çağrımız karşılıksız kalmadı.

İhracatçılarımızın dünyanın dört bir yanıyla yoğun bir program yaptığını görüyorum. AB'nin şeffaflık sorunu olan ülkeleri Türkiye'nin önüne koyarak uyguladığı çifte standardın altındaki niyet ortadadır. Bu süreçte de hakkımız olan hususları mücadele ederek söke söke alacağız.

Biz sağlıktan ekonomiye kadar her konuda kendimize güveniyoruz. Bu konuda kimlerin zaafiyeti olduğunu mülteci krizinde ve salgın döneminde hep beraber gördük. Sanayide KOBİ'leri ve OSB'leri destekleyerek kendi ihtiyacımızı karşılamanın ötesinde ihracatımızın gücünü arttırdık. Bu yıl 120 bin TOKİ konutunu hızla hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz. Yoğun otomobil satışı var."

İşte o görüntüler: 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar