Erdoğan, AKP’li vekilleri canlı yayında fırçaladı

Erdoğan, AKP’li vekilleri canlı yayında fırçaladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısını canlı yayında, AKP'li vekilleri fırçaladı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AKP grup toplantısında konuşuyor. Erdoğan, bütün televizyonlar, grup toplantısını canlı yayında verirken, AKP'li vekilleri fırçaladı. Erdoğan, "Burada hassas olmamız lazım. Hele bu dönemde daha hassas olmamız lazım. Arkadaşların sizleri bahçelerden toplayıp gruba getirmemesi lazım. Bunu özel bir ricam olarak söylüyorum" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

"Vekillerimizin meclis çalışmaları konusunda pasif olduklarını istihbar ettim. Burada hassas olmamız lazım. Hele bu dönemde daha hassas olmamız lazım. Arkadaşların sizleri bahçelerden toplayıp gruba getirmemesi lazım. Bunu özel bir ricam olarak söylüyorum.

Ülkemiz her hal ve şart altında müttefiklik hukukunun gereklerini yerine getirmiştir. Ama müttefiklerimizin başka işler çevirdiği ortaya çıktı.

Suriye'deki Kürt ve Türkmen kardeşlerimize hakça davranılması için Esed yönetimine ısrarcı olduk. 

Son 8 senede ülke nüfusunun yarısından fazlasını oluşturan 12 milyon kişi evlerinden kaçtı.

Eyy Arap ligi acaba siz ne kadar Suriyeliyi kabul ettiniz? Siz Suriyeyi Arap liginden çıkardınız Yaşanan kaos ortamını fırsat bilen kimi güçler DEAŞ’ı ortaya salmıştır. AB’nin verdiği söz 6 milyar avroydu. İslam’la ilgisi olmayan vahşu örgüt İslam ve Müslümanların en büyük düşmanıdır. DEAŞ’ı proje olarak geliştiren destekleyen ülkeler bugün karşımızı DEAŞ karşıtı olarak çıkıyor.

Bu günlerde hemen her gün batılı liderler bu harekatı durdurun diye bizi arıyor. Bunları iyi tanıyın, terör örgütünü korumak için bizi arayanlar bir kelime etmedi. Ummuyorlardı. Baktılar ki TSK hızla ilerlemeye devam ediyor şimdi bizi aramaya başladılar. Hepsine de gereken cevabı verdik.

Tüm ülkelere sesleniyorum, bu devran elbet dönecek...

Suriye konusunda utanmadan sıkılmadan bizi sivil katliamla itham edenlere seslenmek istiyorum. Sivil katliam görmek istiyorsanız yanı başınızda. Katliamı görmek için Suriye'de Türkiye'nin ayak basmadığı yerlere bakın. Sivil katliamı görmek istiyorsanız Afganistan'a, Arakan'a, Bosna'ya bakın.

Sivil katliamı görmek istiyorsanız bölücü terör örgütünün ülkemizde 40 yıldır yaptığı eylemlere bakın. 

Teröristlerle aramızda arabuluculuk yapmaya çalışan liderler var. Siz ne zaman bir terör örgütüyle oturduğumuzu gördünüz, bizim arabulucuya ihtiyacımız yok."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar