Erdoğan açıkladı... Shane Larkin Türk vatandaşlığına mı geçiyor?

Erdoğan açıkladı... Shane Larkin Türk vatandaşlığına mı geçiyor?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anadolu Efes'in yıldız oyuncusu ile ilgili "Shane Larkin'i milli takımımızda görmek isteriz. Vatandaşlık konusunda gereğini yaparız" dedi.

Anadolu Efes'in yıldız futbolcusu Shane Larkin'in Türk vatandaşı olması ve A Milli Basketbol Takımı'nda forma giymesi gündemde... Shane Larkin'in Türk vatandaşlığına geçmesinin ardından Milli Takım'da oynamasına Türkiye Basketbol Federasyonu da oldukça sıcak bakıyor. Bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da destek verdiğini açıklamış ve "Larkin vatandaşımız oldu mu bilmiyorum. Vatandaş olduğunda biz gereğini yaparız. Böyle başarılı bir basketçiyi milli takımımızda da görmek isteriz. Bu da milli takımı gayet iyi yere taşır" ifadelerini kullanmıştı.

SHANE LARKIN MİLLİ TAKIMDA OYNAYACAK MI?

Bu gelişmelerin ardından herkes Shane Larkin'in durumunu merak etmeye başladı. Shane Larkin henüz Türk vatandaşı değil ancak vatandaşlığa geçerse, Milli Takım'da oynaması için önünde bir engel bulunmuyor. Shane Larkin Milli Takım konusunda yine de son karar verici isim koç Ufuk Sarıca. Onun da bu konuya sıcak baktığı ifade ediliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar