Erdi Sungur'dan olay itiraf: Yağmur Aşık Emre Aşık'ın önünde benimle ilişkiye girdikten sonra...

Erdi Sungur'dan olay itiraf: Yağmur Aşık Emre Aşık'ın önünde benimle ilişkiye girdikten sonra...
Yağmur Aşık ile Emre Aşık arasındaki kriz devam ediyor. Yağmur Aşık'ın sevgilisi Erdi Sungur katıldığı programda çarpıcı itiraflarda bulundu. Erdi Sungur Yağmur Aşık'ın kendisine Emre Aşık'ın gözleri önünde sevişeceklerini ve sonra 1 kurşun sıkıp öldüreceğini söylediğini aktardı.

Yağmur Aşık'ın Emre Aşık'ı öldürmek için plan yaptığı sevgilisi Erdi Sungur, bugün Beyaz TV'de Seren Serengil ve Arto'nun Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Sungur canlı yayında cinayet planını itiraf etti. 

EMRE AŞIK'I ÖLDÜRTMEK İÇİN TUTMUŞ 

Eski futbolcu Emre Aşık'la çekişmeli boşanma aşamasında olan Yağmur Aşık, üç ay önce Düzce'de cezaevi firarisi Erdi Sungur'la jandarmadan kaçarken gözaltına alındı. Erdi Sungur, Yağmur Aşık'ın kendisini Emre Aşık'ı öldürtmek için tuttuğunu itiraf etti. Sungur, Yağmur Aşık'ı cinayet planı yaptığını hatta Emre Aşık'ın gömülmesi için yer bile baktığını söyledi.

"İŞ BİTTİKTEN SONRA 1 KURŞUN SIKIP..."

Bugün Söylemezsem Olmaz'da itiraflarına devam eden Erdi Sungur, "Yağmur Aşık, bana Emre Aşık'ı bir depoya bağlayacağız önünde sevişeceğiz sonra da iş bittikten sonra 1 kurşun sıkıp öldüreceğim dedi" ifadelerini kullandı.

DOMUZLARA YEM ETMEK İSTEMİŞ 

Yağmur Aşık'ın öldürtmek istediği Emre Aşık'ı insanı kemiğiyle yiyen domuzla bir depoya kapatıp yedirteceğini de itiraf etti. Sungur'un anlattıkları ise izleyenleri şaşırttı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar