Engin Altay: "Sağ olsun Bahçeli beka dedikçe"

Engin Altay: "Sağ olsun Bahçeli beka dedikçe"
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Altay "Sağ olsun Bahçeli beka dedikçe AK Parti seçim kaybediyor" dedi.

 

CHP'li Engin Altay, "Bekanın ne olduğunu herkes biliyor. MHP diye de bir parti var. Sayın Bahçeli konuşunca ben AK Parti Genel Başkanı konuşuyor sanıyorum" ifadelerini kullandı.

"Birçok gerekçemiz var. Yıllardır uluslararası anlaşmalar olur Meclis’e gelir, biz CHP olarak yüzde 99’una evet deriz." diyen Altay, şunları kaydetti:

Daha önce gelen Münhasır Ekonomik Bölge Anlaşması olarak bilinen Akdeniz’de deniz yetki alanlarının sınırlandırılmasıyla ilgili metne de geçen hafta evet oyu verdik. Neden? Doğu Akdeniz’de çıkarlarımız Türkiye’nin yanlış dış politika argümanlarından dolayı sıkıntıya düştü. Sadece bizim düşse bir şey değil KKTC’nin de oradaki hak ve çıkarları sıkıntıya düştü. Biz Libya ile birlikte bir Münhasır Ekonomik Bölge Koridoru’nun açılmasıyla KKTC’nin hak ve menfaatlerini savunma noktasında elimizi güçlendirelim istedik.

Meclis'te konuşan Engin Altay'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bahçeli beka dediyse Erdoğan yeni bir yenilgi alacaktır"

Bekanın ne olduğunu herkes biliyor. MHP diye de bir parti var. Sayın Bahçeli konuşunca ben AK Parti Genel Başkanı konuşuyor sanıyorum. Bahçeli'nin geçmişte Erdoğan ile ilgili söylediklerini ben şu anda ağzıma almaya utanırım. Sayın Bahçeli konuşmaya devam etsin. Bahçeli beka dediyse Erdoğan yeni bir yenilgi alacaktır.

Sağ olsun Bahçeli beka dedikçe AK Parti seçim kaybediyor" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar