Engelli Ömür'ün motosikleti bulundu

Engelli Ömür'ün motosikleti bulundu
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde engelli Osman Ömür'e ait olan motorsiklet çalınmıştı. Ömür, ATV almak için çabalamış ama hayaline kavuşmak üzereyken çalıntı sonrası hüsrana uğrayarak gözyaşlarını tutamamıştı. Çalıntı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri Ömür'ün motorsikletini bulurken şüpheli H.Ç. tutuklandı.

Körfez ilçesinde ikamet eden engelli Osman Ömür, satılığa çıkardığı ve satıştan sonra eline geçecek olan para ile ATV alıp karton toplamayı hayal ettiği motosikletini akşam saatlerinde evinin önüne zincirledi.

ÇALINDIĞINI FARKETTİ

Ömür, sabah saatlerinde evinin önündeki motosikletinin zincirlerinin kesildiğini ve motosikletin yerinde olmadığını gördü.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

20 yaşında geçirdiği ilik kanseri hastalığından dolayı kangren olduktan sonra ayağı kesilince 26 yıl koltuk değnekleriyle yaşamış. Durumundan dolayı işe giremeyen Ömür, ATV almak için çabalamış ama hayaline kavuşmak üzereyken çalıntı sonrası hüsrana uğrayarak gözyaşlarını tutamadı.

ÇALINMA ANLARI KAMERAYA YANSIDI

Diğer yandan Ömür’e ait motorun gece saatlerinde çalınma anları ise bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde gece saatlerinde Ömür’ün evinin önünden geçen 2 kişi, bir süre zincirli motosiklete baktıktan sonra aracın yanına geldi. Aracın kilitli olduğu zinciri kıran 2 şahıs, çalıştırdıkları motorla olay yerinden kaçtı.

3383774b-a409-4321-b186-ef62f01373ef.jpg

Çalıntı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Motosikletin bulunduğu yer tespit edildikten sonra şüpheli H.Ç. Dilovası'ndaki adresinde gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı nöbetçi hakim tarafından tutuklandı.

MOTOSİKLETİNE KAVUŞTU

Çalınan motosiklet ise sahibine teslim edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar