Endişelendiren korona virüs iddiası: Gerçek rakamlar milletten gizleniyor

Endişelendiren korona virüs iddiası: Gerçek rakamlar milletten gizleniyor
Sözcü yazarı Emin Çölaşan, bugünkü köşe yazısında korona virüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısının gizlendiğini yazdı.

Türkiye'de korona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının gizlendiğini yazan Sözcü yazarı Emin Çölaşan, "Anadolu illerinde, özellikle Doğu ve Güneydoğu'da günde kaç kişinin hangi koşullarda öldüğünü bilemiyoruz" diyen Çölaşan "Zaten ölüm raporlarına da çoğu zaman başka hastalıklar yazılıyor ve gerçek rakamlar milletten gizleniyor" ifadelerini kullandı.

"İYİMSER HAVA VERİYORLAR"

Çölaşan, "İktidarın temel amacı, elindeki propaganda mekanizmasını dibine kadar kullanıp memlekette olumlu ve iyimser hava yaratabilmek. İşte o nedenle virüs fabrikası AVM'lerin açılmasına karar verdiler. İşte o nedenle futbol liglerini haziran ayında başlatacaklarını duyurdular. Takımları o tükürük dolu yeşil çimlere salıp oynatacaklar!.. Ve o kadar ki, çoğu takımların başkanlarından tutun futbolcularına, malzemecilerine kadar pek çoğu zaten şu anda bile virüsü kapmış durumda. Aldıkları her kararın altında yine ‘Parasal zarar, parasal kazanç' hesapları yatıyor" diye yazdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar