En yakınından çarpıcı açıklamalar! Kılıçdaroğlu'nun en büyük zaafını açıkladı

En yakınından çarpıcı açıklamalar! Kılıçdaroğlu'nun en büyük zaafını açıkladı
CHP Ankara vekili Bülent Kuşoğlu, 40 yıllık yol arkadaşı Kemal Kılıçdaroğlu’nu anlattı. Kılıçdaroğlu ile çalışmanın nasıl olduğunu anlatan Kuşoğlu, en büyük zaafını açıkladı.

CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, 1980 yılından beri ilişkilerinin hiç kopmadığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Sözcü'den Deniz Ayhan'a anlattı.

Kılıçdaroğlu ile tanışmasını "Zamanın Gelirler Genel Müdürü Aykon Doğan, 'Bana çalışkan ve bilgili bir daire başkanı lazım' der. Hesap Uzmanları Kurulu'na ve Sayın Kılıçdaroğlu'nu gönderirler. Benim hikayem de böyle; kendisi SSK Genel Müdürü iken bir hesap uzmanı yardımcıya ihtiyaç duyar ve Kurul beni gönderir" diye anlatan Kuşoğlu, "O zamandan beri dost değiliz ama Kılıçdaroğlu'nun yol arkadaşıyım" diye konuştu.

Kuşoğlu'nun CHP liderinin tek zaafını da açıkladığı söyleşinin ilgili bölümü şöyle:

ÇALIŞMAK ZORDUR

Kılıçdaroğlu ile çalışmak nasıldır?

Sayın Kılıçdaroğlu ile çalışmak çok kolay görünür ama zordur. Kendisi tahmin edemeyeceğiniz ölçüde sabırlı, kararlı, detaycı ve çalışkandır. Adalet Yürüyüşü'nde azmiyle bir mucize gerçekleştirdiğini zaten fark etmişsinizdir. Sayın Kılıçdaroğlu'nun yaşamı, öğrenciliği, bürokrasi yılları ve siyaset dönemi gerçek anlamda roman olacak ibretlik hikayelerle doludur. Anadolu onu tanımalı. SÖZCÜ yazarlarından Saygı Öztürk veya kendisini her vesileyle eleştiren Yılmaz Özdil, Sayın Kılıçdaroğlu'nu tanısa, 2 gün sohbet etseler kesinlikle tüm dünya dillerine çevrilen bir eser çıkar. İdeal bir Anadolu ve Cumhuriyet çocuğu hikayesidir hayatı.

BİZİ LİYAKAT BULUŞTURDU

Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı sizce nasıl olur?

Bence fazla mütevazi olması, şahsı ile ilgili imaj çalışması asla yaptırmaması sadece seçmenin kendiliğinden çalışmasını takdir etmesini beklemesi tek zaafıdır. Cumhurbaşkanı adayı olur mu bilemem ama Türkiye'yi yönetmek nasip olursa çok başarılı olacağına eminim.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar