Emre Gönlüşen kimdir, nereli?

Emre Gönlüşen kimdir, nereli?
Spor ve medya camiasını yasa boğan Emre Gönlüşen'in hayatı merak ediliyor. Son zamanların popüler spikerlerinden Emre Gönlüşen kaç yaşında ve nereli?

Emre Gönlüşen, bir süredir tedavi gördüğü kanser hastalığına yenik düştü. Spor spikerliği ile Türk halkının tanıdığı Emre Gönlüşen, kariyeri boyunca pek çok kanalda görev aldı. Çocukluk yıllarında atari oyunlarında maç anlatımına başlayan Emre Gönlüşen, son dönemin popüler spikerlerinden biriydi. 

Emre Gönlüşen, kariyeri boyunca pek çok kanalda görev almış ve seslendirdiği maçlarla sesini pek çok futbolseverin kulaklarına kazımıştır. İdolü olan Ercan Taner ile aynı masada çalışma şansını yakalayan Emre Gönlüşen, amansız hastalığa yakalandıktan sonra mücadelesini bırakmamış ve hayata tutunmak ve kariyerini sürdürmek için büyük çabalar göstermiştir. 

EMRE GÖNLÜŞEN KİMDİR?

Hürriyet'te yer alan habere göre, Emre Gönlüşen, 22 Ekim 1978 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Adana Şehir Tiyatrosu Konservatuvarı'nda iki sene kadar diksiyon eğitimi alan Emre Gönlüşen, taraftarı olduğu Adanaspor maçlarını seslendirme ümidiyle, bölgesel yayıncı kuruluşun kapısını çalmıştır.

Onay aldıktan sonra her gün seslendirme için kanalın yolunu tutan Emre Gönlüşen, böylece televizyon dünyasının içine girmiştir. Bir süre sonra kanalda tam zamanlı işe giren Emre Gönlüşen, kurgu, montaj, haber spikerliği ve müzik-komedi gibi çeşitli programlar yapmıştır. Bu işi profesyonel anlamda yürütmek isteyen Emre Gönlüşen, o dönem İtalya Ligi'ni yayınlayan TV 8'e deneyimlerinden bahsederek mail atmıştır. 

TV 8 yönetimi tarafından kanala davet edilen Emre Gönlüşen, ayağının tozuyla İnter Milan maçını anlatmış ve beğenilince işe resmen başlamıştır.

Emre Gönlüşen bu adımın ardından kariyer basamaklarını D Spor, Telesport, NTV Spor ve Bein Sports ile devam ettirmiştir.

Spor tutkusu haricinde sıkı bir müzik takipçisi olan Gönlüşen, Beatles ve Rolling Stones hayranıdır.

Bir süredir kanser tedavisi gören Emre Gönlüşen 9 Ağustos 2020 tarihinde hayata gözlerini yumdu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar