Emre Belözoğlu'nun yeni görevi belli oldu

Emre Belözoğlu'nun yeni görevi belli oldu
A Milli Futbol Takımı'nda Teknik Direktör Şenol Güneş’in yardımcılığına Emre Belözoğlu getirildi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun kısa süre içinde resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Belözoğlu'nun yeni görevi belli oldu

Avrupa Şampiyonası’nda (EURO 2020) grubunu sıfır çekerek tamamlayarak turnuvaya veda eden A Milli Takım’da teknik heyet değişikliği yaşandı.

NTV'de yer alan habere göre, Ekibini revizyona giden teknik direktör Şenol Güneş, Emre Belözoğlu’nu yardımcı antrenörü yapma kararı aldı. Yapılan görüşmenin ardından Belözoğlu A Milli Takım’ın yeni yardımcı antrenörü oldu.

Futbol federasyonu konu ile ilgili resmi açıklamayı kısa süre içinde yapacak.

NE OLMUŞTU?

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, EURO 2020 sonrası ilk kez basın toplantısı düzenlemiş ve Güneş, Belözoğlu ile görüştüğünü doğrulamıştı.

Güneş "Ekibinizde Emre Belözoğlu olacak mı?" sorusunu "Emre Belözoğlu ile görüştüğüm doğrudur. Değişimin olacağını söyledik. Bunda gizli bir şey yok. Değişim olacak. Şu anda görüşüyorum, iki defa görüştüm, daha sık da görüşebilirim. Görüşüyorum çünkü Emre ile ilgili düşüncemi kamuoyu biliyor zaten. 'Başlamasaydı bizle başlamasını isterdim' dedim. Sportif Direktör olarak başlamasını doğru bulmadığımı söyledim. Emre’nin yeteneği, karakteri, oyunculuğu ve bu işe gönül vermesiyle uzun vade olacağını düşünüyorum. Daha henüz kesinleşmedi, görüşüyoruz. Olmayan bir şeyi açıklarsam, doğru olmaz." şeklinde yanıtlamıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar