Emre Aşık'ın boşanmak üzere olduğu Yağmur Aşık'tan flaş talep

Emre Aşık'ın boşanmak üzere olduğu Yağmur Aşık'tan flaş talep
Eski Milli Futbolcu Emre Aşık’ın boşanmak üzere olduğu eşi Yağmur Aşık ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Türkiye'nin dikkatle takip ettiği olayda Yağmur Aşık, iddiaya göre Emre Aşık’ı öldürme planları kurduğu Erdi Sungur hakkında 4 ay süreyle uzaklaştırma kararı aldırdı

Yağmur Aşık'tan flaş talep

Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık birlikte olan Erdi Sungur, geçen Mart ayında Düzce'de yol uygulaması yapan jandarma aracına çarparak kaçtı.

Jandarma ekibi, olay yerinden kaçan Erdi Sungur ve Yağmur Aşık'ı yakaladı. Tutuksuz yargılanan Erdi Sungur, Yağmur Aşık ile birlikte Emre Aşık’ı öldürme planı yaptıklarını iddia etti.

Bakırköy Aile Mahkemesi, Yağmur Aşık’ın başvurusu üzerine tehdit, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmaması tedbir kararını onaylayarak, 4 ay uzaklaştırma kararı verdi.

Erdi Sungur hakkında verilen karar ise Düzce Şehit Osman Çatana Polis Merkezi Amirliği tarafından kendisine tebliği edildi. Sungur kararı alarak polis merkezinden ayrıldı.

Kararla ilgili açıklama yapan Erdi Sungur, “Yağmur hanım hakkımda koruma kararı aldırmış. Bana evrak tebliğ edildi. Kendileri tehdit ediyor ama nedense koruma kararı aldırıyor. Kendini reklam etmek istiyor. Biraz televizyonlardan uzak kaldı. 4 ay uzaklaştırma kararı vermişler.

Ben mahkeme gününü bekliyorum. Mahkeme günü yaklaştığı için böyle bir yola başvurdu. Benim onlarla bir işim yok. Şu anda zaten Düzce’deyim. Elbette İstanbul’a gidip geliyorum. İstanbul’da da olsam kendileriyle işim yok. Devletimizin verdiği karara mecburen uyacağız" dedi.

yagmur-asik.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar