Emrah'ın kabul etmediği öz oğlunun itirafları yürek burktu

Emrah'ın kabul etmediği öz oğlunun itirafları yürek burktu
Survivor'da yarışan şarkıcı Emrah'ın kabul etmediği öz oğlu olan Tayfun Erdoğan'ın babası hakkındaki itirafları yürek burktu.

TV 8'de yayınlanan yarışma programı Survivor 2020'de en dikkat çeken isimlerden birisi de şarkıcı Emrah'ın öz oğlu olan Tayfun Erdoğan oldu.

Survivor'ın ilk bölümünden beri yarışlardaki başarısı ve sessiz tavırları ile dikkat çeken Tayfun Erdoğan'ın bu akşam yayınlanacak olan Survivor yeni bölümde babası Emrah hakkında anlatacakları daha şimdiden olay oldu. 29 yaşındaki Tayfun Erdoğan babası Emrah ile ilk karşılaşmasını ve zorluk içinde geçen çocukluğu hakkında yaptığı açıklamalar bu akşam yayınlanacak.

"ÇOK ZOR BİR ÇOCUKLUK GEÇİRDİM"

Babasını ilk kez 7 yaşında televizyonda gördüğünü anlatan Tayfun Erdoğan'ın dikkat çeken açıklamalarından bazıları şöyle:

"Çok zor bir çocukluk geçirdim. O kadar zor zamanlardı ki 7 yaşındaki yaşıtlarım oyun oynarken birinci sınıfa giderken ben hastanelerde DNA testleri için iğne oluyordum. Çocukluğumdan beri ben babamı hiç tanımadım. Babamı ilk kez 7 yaşında bir televizyon ekranında gördüm. Daha önce babamı hiç görmemiştim."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar