Eminem maske takmayanlara diss attı

Eminem maske takmayanlara diss attı
ABD’li rapçi Eminem, Kid Cudi ile hazırladıkları yeni şarkıda yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını sırasında maske takmayı reddedenlere diss attı.

Eminem maske takmayanlara diss attı

Rap müziğin en önemli isimlerinden Eminem, yeni teklisinde ABD'deki polis şiddeti ve korona virüs salgınına değindi. Eminem'in şarkısında "George Floyd ve Ahmaud Arbery için dua ediyorum. Nasıl oluyor da bu kadar fazla polis yozlaşmış olabiliyor?" dizeleri yer alıyor.

Eminem ile Kid Kudi’nin yeni çıkarttığı The Adventures Of Moon Man & Slim Shady isimli şarkıda polis şiddeti ve korona virüs de dahil olmak üzere güncel olaylara yer verildi.  



"BAŞKANLIK OFİSİ'NDE BİR SÜRÜ APTAL"

Sputnik'in haberine göre, Trump hükümetini eleştiren Eminem, şarkının corona virüse ilişkin bölümünde şu ifadeleri kullanıyor: 

[Başkanlık] Ofisinde bir sürü aptal. Yarımız zombi kıyameti gelmiş gibi dolaşıyoruz / Diğer yarısı ise sinirli ve dalga geçercesine maske takmak istemiyor / Bu b*ku onlardan işte böyle kapıyoruz / Senin kullandığın alışveriş sepetini kullandım ve şimdi öksürdüğün için ben bir tabuttayım.”

"NEFES ALAMIYORUM"

Mayıs ayında polis tarafından gözaltına alınırken öldürülen George Floyd’dan ve şubat ayında koşu yaparken vurularak öldürülen Ahmaud Arbery’den de bahsedilen parçada "George Floyd ve Ahmaud Arbery için dua ediyorum / Nasıl oluyor da bu kadar fazla polis yozlaşmış olabiliyor? / Dur dostum, lütfen memur bey, üzgünüm / Sen üzerimdeyken nefes alamıyorum / Lanet olası dizin şah damarımın üzerinde duruyor" dizeleri yer alıyor. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar