Emine Ün hastaneden paylaştı! "Annem yoğun bakıma kaldırıldı"

Emine Ün hastaneden paylaştı! "Annem yoğun bakıma kaldırıldı"
Annesiyle birlikte yaklaşık 10 gün önce korona virüs testi pozitif çıkan oyuncu Emine Ün'ün tedavisi hastanede devam ediyor. Sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi veren oyuncu, annesinin yoğun bakıma kaldırıldığını duyurdu.

Korona virüse yakalanan oyuncu Emine Ün, Şişli'deki özel bir hastanede tedavi görüyordu. 

Hastane odasından paylaşımda bulunan 43 yaşındaki oyuncu, kendisiyle birlikte korona virüsü testi pozitif çıkan annesinin yoğun bakıma kaldırıldığını belirtti.

"ÜZÜNTÜMÜN TARİFİ YOK" 

Instagram'da annesine sarılıp öptüğü bir fotoğrafını paylaşan oyuncu, "Şu an üzüntümün tarifi yok" derken, kendi sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.

"Beni bilenler bilir hastalık paylaşmak hiç hoşuma gitmez, mümkün olduğu kadar kendi içimde yaşarım. Fakat bu sefer maalesef öyle olamadı. Yaklaşık 10 gün önce annem ile beraber Covid olduk...

Tedavimiz hastanede beraber yan yana devam ediyorken anneciğim maalesef yoğun bakıma kaldırıldı. Ben hastanede tedavime devam ediyorum sağlık açısından daha iyiyim bugün. Uzun uzun yazılacak bir şey yok, çünkü şu an üzüntümün tarifi yok..."

"ALLAHIM ANNECİĞİNE ŞİFA VERSİN" 

"Öyle çok arayan soran yazan var ki, tanıdığım tanımadığım, hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek için yazmak istedim. Çok teşekkür ederim, sağ olun. Allahım anneciğime, bana ve tüm hastalarımıza şifa versin inşallah."

emine-ic.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar