Emin Çölaşan'ın zor anları... Bekir Coşkun'u sesi titreyerek anlattı

Emin Çölaşan'ın zor anları...  Bekir Coşkun'u sesi titreyerek anlattı
Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan, dostu Bekir Coşkun'un vefatını Halk TV'de Gökmen Karadağ'ın sunduğu Haber Aktif programında değerlendirdi.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre, "Bekir benim kardeşimdi" diyen Emin Çölaşan, sesi tityerek Bekir Coşkun'u şu sözlerle anlattı:
 
"Şöyle söyleyeyim; Bekir benim arkadaşım, dostum, kardeşim her şeyimdi. Yani bu gazetecilik mesleğinin onur anıtlarından biriydi. 

Şimdi sizin ekranınızda görüyorum... O sevgili arkadaşımın şimdi morgda yattığını düşününce işim daha da kötü oluyor. Yıllarımız Bekir'le beraber geçti. Mert, dürüst, sözünü güvenilir. Onu anlatacak bir söz bulamıyorum. O kadar düzgün bir insandı... Türkiye'nin kaybı olduğu gibi, Türk gazeteciliğinin çok daha büyük bir kaybıdır. Bekir gibi bir gazeteci kolay yetişmez.

Allah'tan rahmet diliyoruz. Bütün hastalığı boyunca beraberdik. Beraber derken telefon beraberliği. Korona salgını olduktan sonra hiç uğrayamadım yanına. Ne olur ne olmaz, Bekir'e kaptırmayalım herhangi bir şey diye....

"FELÇ GEÇİRDİM' DEDİ"

Çok sıkıntılı günler geçirdi. En son 4 gün önce falan konuştuğumuzda artık konuşamıyordu. 'Ben felç geçirdim' dedi. Ne felci ya dedim? Felç yoktu o güne kadar. "Ne ellerim tutuyor, ne ayaklarım tutuyor" dedi.

Bekir dedim; Sesin ne kadar iyi geliyor. Moral vermek bütün amaç... Halbuki konuşamıyordu. Bütün hastalığını berebar yaşadık. En sonunda olan oldu. Olacağı da belliydi. Karısı bile duymaması koşuluyla güvendiğimiz doktorlar da bana söylüyordu. Bu işin sonu yok diye. "

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar