Emeklilere müjde! Tam tamına 5250 TL ödeme yapılacak

Emeklilere müjde! Tam tamına 5250 TL ödeme yapılacak
Enflasyon rakamlarına göre netleşen emekli maaşlarının ardından bankalar da harekete geçti. Çünkü bazı vatandaşlar ek zamdan yararlanamıyor. Ek zamdan yararlanamayan emekliler için müjdeli haber Türkiye Ekonomi Bankası (TEB)'den geldi. TEB emekliye toplamda ek olarak 5200 lira verecek. İşte detaylar...

Bankalar, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) rakamlarına göre hesaplanan ve ek zamdan yararlanamayan emekli maaşları için harekete geçti.

TEB 5200 TL VERİYOR

Türkiye Ekonomi Bankası(TEB) ek zamdan yararlanamayan vatandaşlar için müjdeyi verdi. Banka emekliye 5 bin 200 lira verme kararını web sitesinden duyurdu.

TEB'DEN YAPILAN DUYURU ŞÖYLE:

"Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 2.750 TL’ye varan promosyon kazanıyor. "

Duyuruda, "Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor" dendi. Kaynak: Büyük Müjde Resmen duyuruldu! Emeklilere ek 5 bin 250 lira ödeme yapılacak! 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar