Eltilerin gürültü kavgasında kan aktı!

Eltilerin gürültü kavgasında kan aktı!
Samsun'da iki eltinin çocukların gürültüsü yüzünden tartışmaya başladı. Şehri A., komşusu ve aynı zamanda eltisi olan Nurcan A.'yı bıçaklayarak ağır yaraladı.

Eltilerin gürültü kavgasında kan aktı!

Samsun'un İlkadım ilçesinde Şehri A. (35), çocukların gürültüsü yüzünden tartıştığı ve aynı zamanda eltisi olan Nurcan A.'yı (38) bıçaklayarak ağır yaraladı.

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Karasamsun Mahallesi'nde meydana gelen olayda, aynı apartmanda oturan iki elti Nurcan A. ile Şehri A. arasında, çocuklar gürültü yaptı iddiası yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Şehri A., evinin mutfağından aldığı bıçağı eltisinin karnına sapladı. Ağır yaralanan Nurcan A., ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Nurcan A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Polis ekiplerince gözaltına alınan Şehri A.'nın ise ifadesinde, "Eltim ile aynı apartmanda altlı üstlü oturuyoruz. Çocukları sürekli evde gürültü yapıyor. Bundan dolayı sürekli tartışıyorduk. Ben de bir anlık sinirle kendimi kaybettim ve bıçakladım" dediği öğrenildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar