Elon Musk'ın Tesla Cybertruck endişesi

Elon Musk'ın Tesla Cybertruck endişesi
Önümüzdeki yıllarda yollarda olması beklenen Tesla Cybertruck, bazı noktalarda Elon Musk'ı memnun etmedi.

Musk'ın 'silecek' endişesi

Otomotiv sektöründeki değişim tüm hızıyla sürüyor. Özellikle Tesla gibi üreticilerin elektrikli otomobilleriyle başarıya ulaşmasının ardından yıllardır bu alanda faaliyet gösteren otomobil devleri de akıma ayak uydurarak içten yanmalı motorlara veda etmek için kolları sıvadı. Hatta birçoğu ilerleyen dönemlerde sadece elektrikli motor üreteceğini açıkladı.

Bu akımın öncülerinden biri olarak kabul edilen Tesla, çip krizi gibi çeşitli nedenlerden dolayı çıkış tarihini defalarca ertelediği Cybertruck üzerinde yoğun mesai harcıyor. Geçtiğimiz günlerde çeşitli testler nedeni ile pistlere çıkan araç, gelen bilgilere göre şirketin CEO’su Elon Musk’ı bazı noktalarda memnun etmiyor.

MUSK: "CYBERTRUCK CAM SİLECEĞİ BENİ MEMNUN ETMİYOR"

Otomotiv sektörünün merakla beklenen araçlarından Cybertruck, Kaliforniya’da bulunan Tesla fabrikasının test pistine ayak bastı. Tüm ihtişamıyla görüntülenen prototip kamyonet, drone aracılığıyla çeşitli açılardan yakalanarak tasarım tarafında önemli bilgileri gözler önüne serdi.

Bilindiği üzere Tesla, motor ve tasarım başta olmak üzere yenilikçi fikirleri araçlarında denemekten çekinmeyen üreticilerin biri. Ancak bu sefer işler biraz daha farklı gibi görünüyor. Zira test pistinde görüntülenen Cybertruck’da göze çarpan detaylar devasa büyüklükte cam sileceği ve yan aynalar oldu. Araç tanıtıldığında yan aynaları bünyesinde barındırmıyordu, ancak görüntülenen son prototipte kullanıldığını görüyoruz.

Drone ile kaydedilen video 10 Aralık’ta ”Chile A|100” adlı YouTube kanalında paylaşılırken, doğal olarak kısa sürede tüm sosyal medya platformlarında gündem oldu. Durum böyle olunca sosyal medyada fazlasıyla aktif olan Elon Musk, aracın tasarıma dair gelen bir eleştiriye Twitter üzerinden yanıt verdi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar