Elazığ'da mucizeler yaşanmaya devam ediyor

Elazığ'da mucizeler yaşanmaya devam ediyor
Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından, mucize kurtuluşlar yaşanmaya devam ediyor. O kurtuluş hikayelerinden birinde ise 2,5 yaşındaki Yüsra'nın 24 saat sonra enkaz altından çıkarılması ile yaşandı.

Türkiye'yi yasa boğan depremin yankıları sürerken, mucize kurtuluşlar da vatandaşların moralini yükseltmeye devam ediyor. Depremin ardından Mustafa Paşa Mahallesi Tahir Şaşmaz Caddesi üzerinde yıkılan binanın enkazında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. AFAD ve UMKE ekipleri başta olmak üzere ekiplerin arama kurtarma çalışmaları aralıksız aralıksız devam etti. Mustafa Paşa Mahallesi'nde çöken binada yürütülen arama ve kurtarma çalışmaları sırasında Jandarma Arama Kurtarma timleri, enkaz altında kalan bir kadınla iletişim sağladı. Ekipler, kadının kucağında 2.5 yaşındaki çocuğu Yüsra Yıldız'ın da olduğunu tespit etti. 

KADIN SESİ DUYULDU 

Yaklaşık 24 saatin ardından kadın sesini duyan ekipler, hemen harekete geçti. Artçı sarsıntıların sürdüğü bölgede kadın ve çocuğunun zarar görmemesi için çalışmalarını titizlikle sürdüren ekipler, annenin 2,5 yaşındaki kızını saat 20.30 sıralarında enkazdan çıkararak kurtardı. Enkazdan çıkarılan ve yaralı olan Yüsra, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Molaz yığınları altında kolu sıkışan anne Ekiplerin anneyi kurtarmak için çalışması sürüyor.

2-5yasindaki-yusranin-24-saat-sonra-mucize-kurtulusu-5354-dhaphoto3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar