Elazığ İYİ Parti teşkilatı köy ziyaretlerinde bulundu

Elazığ İYİ Parti teşkilatı köy ziyaretlerinde bulundu
Elazığ İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or ve İl Yönetimi, merkeze bağlı Sarıyakup, Tadım, Ürünveren ve Tohumlu köylerini ziyarette bulundu.

GÜNBOYU EYLÜL KAYA

Ziyaret ettikleri köylerde, ev ev kapı kapı dolaşarak köylünün sorunlarını dinleyen kıymetli başkanımız Mevlüt Or ve ekibi yeri geldi köylünün bağ bozgununa yardımcı oldu, yeri geldi il başkanımız Mevlüt Or köylünün traktörünü kulanarak hasadı depoya taşımalarına yardımcı oldu. İl Yönetimi de bağda üzüm üreticisinin üzüm mahsülünün toplanmasına  yardım etti.

Hem köylünün bahçesinde dertlerini dinledi hem de onların gerçek anlamda çok dertli olduğunu, ürününü hakettiği fiyattan satamadıklarını, gübreye mazota para yetişmediğini buna rağmen tarım kredi kooperatiflerinin yüksek faizli desteklerinin altında inim inim inlediğini gördü. Köylülerin icralık durumda oldukları ortaya çıktı.

İl Başkanı Mevlüt Or ve İl Yönetimi, her pazar köy gezilerine hız kesmeden rutin halde devam edildiğini diğer haftanın köy gezileri programının  şimdiden hazır olduğunu, çarşamba günleri ilçe gezilerine diğer bir gün STK gezilerine kalan diğer iki gün de merkezde bunan esnaf gezilerine ayırdıklarını söyledi.


İl yönetimi olarak, "Millete verdiğimiz ayakkabı eskitme sözünde durup çözümler için planlı programlar halinde çalışıyor ve bunları rapor haline getiriyoruz. Millet bizi çağırıyor biz Elazığ il yönetimi olarak Mevlüt Or başkanlığında kapı kapı projeleri çözüm önerilerini yaptıklarımızın yapacaklarımızın teminatı olacağını anlatmaya devam edeceğiz."

koy-9.jpgkoy-1-001.jpgkoy-2-001.jpgkoy-3-001.jpg

koy-4.jpgkoy-5.jpgkoy-6.jpgkoy-7.jpg

koy-8.jpgkoy-10.jpgkoy-11.jpgkoy-12.jpg

koy-13.jpgkoy-14.jpgkoy-15.jpgkoy-16.jpg

koy-17.jpgkoy-18.jpgkoy-19.jpgkoy-20.jpg

koy-21.jpgkoy-22.jpgkoy-23.jpgkoy-24.jpg

koy-25.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar