Elazığ depreminin ardından Melih Gökçek'in paylaşımı tepki topladı

Elazığ depreminin ardından Melih Gökçek'in paylaşımı tepki topladı
Elazığ'da 6.8 şiddetinde gerçekleşen depremin ardından Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in paylaşımı tepki topladı.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 6.8 şiddetinde gerçekleşen ve çevre illerde de hissedilen depremde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Yaşanan depremin ardından Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 2006 yılında hayatını kaybeden eski Başbakan Bülent Ecevit'le ilgili attığı tweet, sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

Gökçek'in Ecevit ve hükümetini hedef alarak attığı paylaşımda sosyal medya kullanıcıları "Böyle bir günde siyaset mi yapılır?", "Millet can derdinde siz reklam", "Savaş, acı, ölüm-kalım fark etmeksizin siyasetin peşindesiniz", "Vicdansızsınız" diyerek ateş püskürdü.

Melih Gökçek'in tepki çeken tweetinde şu ifadeler yer aldı:

"Gayem siyaset yapmak değil. Sadece bir gerçeği vurgulamak. Ecevit döneminde gece deprem olmuş, biz Ankara Belediyesi olarak yardımlarımızı Sakarya'ya kadar yetiştirmişken, Ecevit sabah açıklamasında bölgelerin tamamıyla irtibat kuramamıştı. Ya bugünkü devletin müthiş müdahalesi"

elazig-depreminin-ardindan-melih-gokcek-in-attigi-12851237-8219-m.jpg

Kullanıcılar ise böyle tepki gösterdi:

1-163.jpg2-152.jpg3-091.jpg4-056.jpg5-032.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar