Ekrem İmamoğlu'ndan 6 bin taksi kiralama teklifinin iptal kararından sonra sert açıklama

Ekrem İmamoğlu'ndan 6 bin taksi kiralama teklifinin iptal kararından sonra sert açıklama
Ekrem İmamoğlu, İBB'nin 6 bin taksi kiralama teklifinin UKOME kararıyla 3. kez reddedilmesiyle ilgili açıklamada bulundu. İmamoğlu, "İstanbul'un talebi olan yeni taksi sistemi, talimatlarla verdirilen oylarla UKOME'de reddedildi. Bu ret kararı teklifin tekrar gelmesine mani değil"  dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin  (İBB) 5 bin taksi kiralama teklifi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla 3. kez daha reddedildi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'nin 5 bin taksi kiralama teklifinin UKOME kararıyla 3. kez reddedilmesiyle ilgili açıklamada bulundu. İmamoğlu, "İstanbul'un talebi olan yeni taksi sistemi, talimatlarla verdirilen oylarla UKOME'de reddedildi. Bu ret kararı teklifin tekrar gelmesine mani değil"  dedi.

İmamoğlu'nun açıklaması şöyle:

"İstanbul'un talebi olan yeni taksi sistemi, talimatlarla verdirilen oylarla UKOME'de reddedildi. Bu ret kararı teklifin tekrar gelmesine mani değil. 16 milyon İstanbullu’ya ve binlerce taksi sürücüsü esnafımıza verdiğimiz sözün takipçisiyiz. Doğru, er geç karşılığını bulur."

imamoglu-010.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar