Ekrem İmamoğlu: “Millet Akşener’in yanında”

Ekrem İmamoğlu: “Millet Akşener’in yanında”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gazetecilerin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e açılan soruşturmayla ilgili soruyu yanıtlarken, “Böyle bir gündemle mağdur edilmesini çok üzüntü ile karşılıyoruz. Ama millet Sayın Akşener’in yanında” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gazetecilerin sorusunu yanıtladı. Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e açılan soruşturmayı gazetecinin sorması üzerine Akşener’i destekleyerek cevap verdi.

Gazetecin, “İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir soruşturma açıldığı ortaya çıktı. Başkanlık süreci bitti ama size başkanlık sürecindeki isimler bir bir yargı gündemine geliyor. Nasıl değerlendiriyorsunuz?” Sorusuna Ekrem İmamoğlu şu şekilde cevap verdi:

“AKŞENER’İN MİLLET YANINDA”

“Bu süreçler önemli. Bu süreçler kahramanlar yaratır. Kahramanlar bir şekilde toplumun önüne atılmaya çalışılır. Ama bunların hiçbiri anlamı ifade etmez. Meral Akşener sayın Genel Başkan herkes tanıyor biliyor. Dolayısıyla yine bu süreçte böyle bir gündemle mağdur edilmesini çok üzüntü ile karşılıyoruz. Ama Sayın Akşener’in millet yanında. Onu ifade edeyim. Bu süreçler hızlı geçer. Bir bakmışsınız yarın benimle ilgili bir soruşturma da açılabilir. Dava çıkabilir. Toplum buna alıştı. Ama umut ederim buna alışmayız. Umut ederim bu yanlışlardan dönen bir iktidar anlayışı görürüz. Diyecekler ki hukuk böyle ne yapalım. Hukuk böyle işliyor. Hukuk öyle işlemiyor. Hukuk bazen bazı seslere göre adım atıyor. Bunu bitmesi lazım. Keşke hukuk hukuk gibi işlese.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar